Cea mai bună strategie de utilizat pentru ceea ce este îngrijirea de afirmare a genului? Întrebările dvs. au răspuns

Un TMR nu constă dintr -o evaluare individuală cu un farmacist sau un alt expert în domeniul sănătății. Spre deosebire de un CMR, TMR -urile s -ar putea întâmpla cu sau fără cunoașterea clientului. În timpul unei întâlniri MTM, farmacistul descoperă și detaliază problemele legate de medicamente care pot fi susceptibile pentru o recomandare în aer liber.

Recomandările care se întâmplă pe parcursul MTM trebuie să fie comunicate altor membri ai grupului de îngrijire a sănătății clientului pentru a asigura continuitatea îngrijirii și realizarea rezultatelor pozitive. Exemple de acest tip de acțiune pot consta în: trimitere către un alt farmacist care este un profesor de diabet certificat pentru educația vizată.

Recomandare la o clinică de anticoagulare pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților care necesită să înceapă un anticoagulant sau necesită un control anticoagulare mai bun. După finalizarea consultării MTM, clientul trebuie să primească un fișier personalizat care să -și noteze rețetele, medicamentele OTC, articolele organice și suplimentele alimentare. PMR include o listă actualizată de medicamente care ajută un pacient să-și gestioneze farmacoterapia.

Mai multe despre maximizarea managementului terapiei medicamentelor (MTM)

Clientul ar putea să -l genereze și cu ajutorul farmacistului. Poate fi electronic sau produs manual. Cel puțin, PMR ar trebui să includă următoarele elemente pentru fiecare farmacoterapeutic: setarea indicatorului dozei de apel (i.E., „Când o iau?”) Data de oprire a datei de început (dacă este adecvată) Prescrierea Orientărilor suplimentare ale companiei Farmacistul include probleme legate de medicamente pe care le pot aborda în sfera lor de practică pe hartă.

Clientul și farmacistul totalizează această parte împreună și constă din pași de acțiune pentru client. Exemple de articole de pe o hartă constau din: „Voi seta o alarmă pe telefon pentru a mă ajuta să -mi amintesc să -mi iau clonidina de trei ori pe zi.”” Levotiroxina trebuie să fie manipulată cu stomacul gol pentru un beneficiu constant; Voi începe să o iau în același timp în fiecare dimineață înainte de micul dejun.”” Voi înceta să iau losartan, deoarece este un tratament duplicat al lisinoprilului. Sellers have several house buying options. They work with sellers to find a solution. Visit https://www.webuyhouses-7.com/pennsylvania/we-buy-homes-perkasie-pa/.

Consultările de urmărire ar trebui să fie stabilite după cum este necesar la momentul întâlnirii. Documentele adecvate ar trebui să asigure răspunderea experților, să capteze serviciile oferite de plată, să demonstreze valoarea MTM, să arate rezultate științifice și să îmbunătățească conexiunea la îngrijire. Elementele de bază ale documentației sunt un format standardizat (SOAP sau SBAR), educație, intervenții/colaborare, PMR, hartă, monitorizare și timpul petrecut.

Principalele principii ale gestionării terapiei medicamentelor reduce costul total al …

Articole din studiul integrat de cercetare a magazinelor de droguri & Practica este oferită aici prin amabilitatea

Acest site web utilizează cookie -uri pentru a stoca informații pe sistemul dvs. de calculator pentru a vă garanta că veți obține cea mai bună experiență. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu plasarea acestor cookie -uri. Află mai multe.

O echipă de farmaciști și medici a dezvoltat programul D-SNP MTM ca program opțional de beneficii pentru medicamente. Este oferit fără taxă Magazin de sănătate și wellness ca parte a beneficiilor dvs. de medicamente D-SNP. Dacă în prezent luați medicamente și calificați, puteți alege în orice moment. Pentru 2023, pentru a vă înscrie cu MTM, trebuie să aveți trei dintre aceste afecțiuni: tulburare afectivă bipolară de astm Cronică stop cardiac (CHF) boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC) Diabet în stadiu final (ESRD) HIV/HIPERTENSION HIV/SIDA Mai multe scleroză, de asemenea, ar trebui să luați opt sau mai multe medicamente pentru întreținere și ați cheltuit o pătrime din limita de cheltuieli anuale definite (4.935 USD) în ultimele 3 luni (1233 USD.