Regula de 3 minute pentru ghidul dvs. esențial pentru telestarmacie

Datorită acestor inovații, toți profesioniștii pentru tratament pot utiliza TIC pentru schimbul de informații ample pentru tratament, diagnostic medical, precum și evaziune de afecțiune, precum și răni, explorare și, de asemenea, evaluare, precum scopul consolidării sănătății indivizilor și, de asemenea, rețelelor lor.

Relativ sau amicii (din diferite domenii) pot participa la aceste discuții, precum și să recunoască sfaturi de expertiză pentru îmbunătățirea alfabetizării în sănătate a întregului membri ai familiei. Preocuparea specială recomandată colectează una dintre cele mai recente înțelegeri în cercetarea de bază și clinică pe acest subiect, deschizând perspective noi în direcția metodelor contemporane în medicină personalizată, precum și de precizie, în principal în avantajul indivizilor care pentru orice tip de tip Factorii pot avea dificultăți în accesarea asistenței medicale de înaltă calitate.

DR. Francesco Amenta, DR. Gopi Battineni, manuscrise pentru editori de vizitatori ar trebui să fie trimise online la înscrierea, precum și conectarea la acest site. Când sunteți înscris, faceți clic pe acest link pentru a vă îndrepta către formularul de trimitere. Manuscrisele pot fi trimise până la data țintei. Toate trimiterile care trec pre-verificare sunt revizuite de la egal la egal. Documentele acceptate vor fi publicate constant în Jurnal (cât mai repede aprobat) și, de asemenea, vor fi detaliate împreună pe site -ul de internet cu probleme speciale.

Pentru lucrările intenționate, un titlu, precum și un rezumat scurt (cu privire la 100 de cuvinte) pot fi trimise la biroul de conținut pentru anunțarea pe acest site de internet. Manuscrise trimise nu ar fi trebuit să nu fi fost eliberate în mod anterior și nici să nu fie factori de luat în considerare pentru publicare în altă parte (cu excepția documentelor de proces de conferință). Toate manuscrisele sunt arbitrate în detaliu cu un proces de revizuire de la egal la egal cu un singur orb.

Principalele principii ale experienței, competenței și percepției farmaciștilor …

Journal of Personalizate Medication este un jurnal internațional de accesibilitate deschisă, revizuit de la egal la egal, publicat de MDPI. Vă rugăm să accesați pagina Ghiduri pentru scriitori înainte de a trimite un manuscris. Costul de procesare a articolului (APC) pentru publicare în acest jurnal de accesibilitate deschisă este 2000 CHF (franci elvețieni). Hârtiile trimise ar trebui să fie bine formatate și să folosească, de asemenea, o engleză excelentă.

Telensiunile împlinește 20 de ani în acest an. La 2 ani după ce a apărut ca o modalitate de conservare și de lărgire a accesibilității la farmacie în țara Dakota de Nord, tendințe de televiziune se mută în compunere sterilă, depozitare de medicină sterilă, consultări medicale și, de asemenea, mai multe. Telefonia a trecut de fapt de la un proiect pilot la practica aprobată în 25 de state, potrivit Jessica Adams, Pharm, D, supraveghetor al afacerilor de guvernare pentru Telensiuni, un furnizor de telefoane timpuriu obținut de Cardinal Health în 2016.

Deoarece farmaciștii, furnizorii, oamenii, plătitorii și autoritățile de reglementare recunosc avantajele pe care Telehealth le poate oferi magazinului de droguri, soluțiile bazate pe tehnologie vor rămâne cu siguranță pentru a lărgi. Cel mai simplu, telefoanele permite unui farmacolog să monitorizeze un site web de la distanță prin intermediul tehnologiei moderne audio-vizuale conforme cu HIPAA. Farmacologul supraveghează de la distanță tehnicienii serviciului de telefoane, confirmă rețetele și consiliază pacienții din magazinul lor de medicamente gazdă.

Una dintre cele mai recente extinderi este utilizarea confirmării la distanță pentru agravarea sterilizată IV la Colegiul din Carolina de Nord (UNC). Farmacologii au văzut potențialul de a stabiliza munca pe mai multe farmacii care foloseau pregătirea BD Pyxis IV pentru a pregăti servicii curate și sterile IV, a explicat Lindsey B. Amerin, Pharm, D, MS, BCPS, director al magazinului de droguri și, de asemenea, profesor asociat de educație profesională la UNC Eshelman School of Drug Store din Chapel Hill, Carolina de Nord.

Strategia unică de utilizat pentru motivul pentru care comerțul electronic poate fi viitorul farmaciilor

Sistemul Pyxis folosește tehnologia modernă bazată pe gravimetric pentru a cântări, Obțineți detalii precum și a confirma produsele compuse, descrise Amerine. Sistemul imagină procesul de compunere, care este gestionat în mod normal de un tehnician și, de asemenea, revizuit de un farmacist https://regularwebdirectory.com/index.php_c=584.html regional. Deoarece farmacologul la fața locului folosea imagini produse de sistem, nu a existat o distincție vizibilă între evaluarea imaginilor în zona următoare sau la 25 de mile distanță.

“Când am făcut cercetarea, statul nu a avut reglementări în jurul acestui tip de telefoane”, a spus Amerine, “așa că am dezvoltat procesul cu mărturie la fața locului la fața locului pentru toate produsele sterile agravate.„Când a început Pandemia Covid-19”, am primit o renunțare de la comisia de farmacie [de stat] pentru a putea face această verificare a produsului curat și steril de la distanță, atât timp cât durează de urgență pentru wellness ”, a declarat ea.„Următoarea noastră inițiativă este să putem folosi de rutină telefonia în termen lung pentru a face și mai multe partajări de muncă pe site -uri.

Nefiind conectat la farmacie te eliberează pentru a investi și mai mult timp cu clienții.”Roger Rose, RPH, supraveghetor al Store Solutions pentru Wickenburg Community Health Center, a deschis prima telestarmacie în Arizona în 2019. Wickenburg a avut de mult timp o clinică prin satelit în orașul Congresului, care se află la aproximativ 16 mile distanță.

Conducerea către Wickenburg pentru a încărca rețetele nu este întotdeauna utilă pentru oameni. „Am făcut livrări la clinica Congresului de două ori pe zi, însă asta nu a funcționat întotdeauna”, a declarat Rose. „Clienții încă mai trebuiau să plece acasă după ce clinica lor vor merge, după ce reveniți mai târziu sau, eventual, a doua zi.